LG reparatie

LG reparatie
LG electronics is werelds op een na grootste maker van televisie, en de op twee na grootste maker van mobiele telefoons. Elk jaar worden diverse modellen gepresenteerd die zeer populair zijn onder de consumentenmarkt. Bij elke presentatie van elk mogelijk LG model heeft Smartphonerepairs alle onderdelen op voorraad voor een LG reparatie. Een LG reparatie is in de meeste gevallen noodzakelijk indien er val-stoot-waterschade ontstaat aan uw LG. Denk hierbij aan het herstellen van een kapot scherm, het vervangen van een snel leeglopende accu, het repareren van de aan-uit knop of het updaten van je LG door middel van een software-update.  Elk mogelijke LG reparatie is mogelijk bij Smartphonerepairs, dankzij onze gecertificeerde monteurs.

LG reparatie klaar terwijl u wacht
Dankzij onze gecertificeerde monteurs kan er het ‘’klaar terwijl u wacht’’ principe worden gehanteerd.  In tegenstelling tot vele andere repaircentra’s is een LG reparatie bij Smartphonerepairs binnen 45 minuten afgerond. Onze monteurs hebben de jarenlange ervaring in het repareren van alle mogelijke LG modellen waardoor ze deze reparatie snel en vakkundig kunnen afronden. Een LG reparatie duurt bij Smartphonerepairs maximaal 45 minuten waardoor u onder het genot van een kopje koffie kunt wachten op uw reparatie. Ook voor de complexe moederbord reparaties aan uw LG bent u bij Smartphonerepairs aan het juiste adres. Wij kunnen deze complexe reparatie met de juiste expertise uitvoeren aan uw LG.

LG reparatie uitsluitend met originele onderdelen
Een LG reparatie kan uitsluitend goed verlopen indien er gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Smartphonerepairs maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen waardoor hoge kwaliteit is gewaarborgd. Dankzij deze originele onderdelen kunnen wij ook de vloeistof-waterschade gevallen in 90% van toestellen die binnen komen repareren. Dankzij onze originele onderdelen is een LG reparatie snel en professioneel afgerond waardoor u binnen de kortste keren kunt genieten van uw LG. Indien de klacht onbekend is aan uw LG kunnen wij door middel van een onderzoek de klacht achterhalen waarvoor uw €29,00 hoeft te betalen. Indien u besluit om tot reparatie over te gaan vervallen de onderzoekskosten en betaald u alleen de reparatiekosten.  LG reparatie, klaar terwijl u wacht door Smartphonerepairs.